Alla inlägg under oktober 2008

Av Malin Larsson - 15 oktober 2008 13:45

Idag har jag fått två paket från tradera, och inte blev jag de minsta besviken på dom, Jätte fina och fräscha kläder :)

Annars så har jag just avslutat en städning bland vinterkläderna, tvättat och hängt upp dom. Små städat lite som vanligt och imorrn blir de storstädning. Skulle behöva köpa någon smart skoförvaring, får försöka övertala Chrille till en Ikea tripp snart. Alla luktljus är dessutom slut.

Och ikväll jobbar han inte över, så vad ska man då hitta på?

Redan Onsdag, vart tar veckorna vägen?


Nä nu blir de ett måste med en promenad när det är så fint väder både jag och Wilmer behöver få i oss lite frisk luft.

Sen laga chili con carne, inte någon stor favorit men man måste ju variera sig lite, och köttfärs har vi gott om.

Av Malin Larsson - 14 oktober 2008 10:28

Igår hände som vanligt inte alltför mycket, Skulle gå på konsum en sväng och självklart när vi klätt på oss och jag satt Wilmer i vagnen så fungerade inte hissen, så blev att gå in igen för jag vågade mig inte på trappen när jag var själv. Men efter lite funderande så kom jag på att jag har ju bärselen så tog den istället och gick och självklart när jag kom hem igen så hade dom lagat hissen :)

Satt på Tradera alldeles för länge också igår. Jag blir så lätt beroende av att sitta där, Finns så mycke fina fynd och allt är ju så billigt. Och då måste man ju bjuda. Och tillslut blir de mycke pengar ändå när man bjudit på ungefär 20 grejer. Så nu får Wilmer helt plötsligt en ny garderob, har 12st auktioner jag vunnit (Än så länge). Känner mig riktigt nöjd med mina fynd. Så nu är de bara invänta posten varje dag. Alltid kul att han nånting att se framemot. Hittade en till jätte fin overall som jag bara kände mig tvungen att köpa.

Städade förresten i hans byrå med kläder och vart väldigt mycke som var för litet redan, till och med massor man inte ens hunnit använda. Är ju kanske lite onödigt och köpa så mycket när dom är så små, men de finns ju så mycke fint :)


Och chrille jobbar över i veckan också. men dock inte lika länge som förra veckan.


Nu ska jag gå och värma mig nånting till lunch och försöka slita mig från tradera innan jag är allt för fattig..


Några av mina nya fynd :)


Av Malin Larsson - 13 oktober 2008 08:21

Igår på eftermiddagen så var vi hemma igen efter en helg i arvidsjaur. Har varit trevligt och väldigt lugnt och mysigt. Men som man säger, borta bra men hemma bäst :) Vi har iaf fått väldigt väldigt mycke älgkött så nu rymms de inte så mycke mer i frysen. Och igår när vi kom hem lagade jag kycklingen som vi blev bjudna på i fredags, och de vart lyckat. Jag var lite skeptisk först.

Idag ska jag tvätta och städa lite som vanligt, sen vet jag faktiskt inte vad som händer.


Av Malin Larsson - 11 oktober 2008 16:52

Igår kom vill arvidsjaur rätt så tidigt så under dagen passade vi på att packa upp och vila lite.

Senare på kvällen var vi bjudna på middag hos Ante och Nadja, På menyn stod kyckling och ris, och var riktigt gott. Måste ta receptet så kommer de säkert bli en maträtt som jag gärna ofta äter. Och att Jesper åkte ur idol gjorde mig faktiskt inte mycket, han var inte en av mina största favoriter, och Anna gav mig självklart rysningar :). Har varit sugen på kycklingen hela dagen men idag så blev de faktiskt pizza, dock inte hälften så gott som igår.

Och Ante och Nadja hade tapetserat om hela lägenheten, riktigt fräsht och fint. Skulle önska jag kunde tapetsera, för är så sugen på en fondvägg i vardagsrummet och eftersom alla väggar är vita så är de ju bara en vägg som skulle behövas göra där inne.

Ikväll får vi väl se vad som händer ingenting planerat än så länge, Chrille och Wilmer ligger och vilar så får väl vänta tills dom vaknat iaf. Har nyss städat hela tommys lägenhet, blir så rastlös av att bara sitta inne och golvet behövde en omgång med dammsugarn och moppen :)

Av Malin Larsson - 10 oktober 2008 08:56

Ser ut att bli en jätte fin dag idag, de är ju så mysigt med frost och strålande sol. Idag åker vi då till arvidsjaur och ikväll blir de idol och kanske massa godis :) Läste att Anna skulle sjunga Oh laura - Relase me ikväll, en av dom absolut bästa låtarna jag vet. Och lars sjunger ju James Blunt - You´re beutiful. Kanske blir gåshud på gåshuden ikväll. :)


BVC

Av Malin Larsson - 9 oktober 2008 10:58

I morse var vi på Bvc för vägning och mätning, han bara växer och växer, Nu blev de 5085g och 58 lång. Sen klockan tre väntar nästa besök, då hos barnmorskan för efterkontroll.

Blev tyvärr inge besök för mig och Therese hos Anna idag för Thereses lilla Ella hade blivit sjuk men får bli en annan dag då hon frisknat till. Imorrn är Chrille ledig, tack och lov, känns som jag knappt sett han nånting då han jobbat över. Så imorrn blir bär de av till Arvidsjaur för att tillbringa helgen där.

Börjar bli dags att plocka fram vinterdäcken nu också, hade tydligen lovat snö i arvidsjaur i helgen. Bättre vara för tidigt ute med dom istället för försent.

Av Malin Larsson - 8 oktober 2008 18:59

Har nyss diskat undan  middagen, blev kalops och potatis även de första gången jag lagade det. Och de var gott. Men tråkigt att äta själv förstås eftersom chrille jobbar över även idag.. Igår skulle han inte jobba så länge men kom hem 23.oo Så vi får väl se hur de blir idag.

Annars har de inte hänt så mycke mer här.

En timme kvar tills bonde söker fru börjar.

Imorrn blir de BVC på två månaderskontroll på morgonen, spännande och se hur hur mycke han växt och vad han väger nu :)

Av Malin Larsson - 8 oktober 2008 11:38

Så då har jag just städat färdigt, dammtorkat, dammsugit och skurat. Älskar doften av nyskurat, Ajax :) Måste passa mig så jag inte skurar sönder golven så ofta som jag skurar.. Men vill ju att de ska lukta gott. Har just ätit lite lunch och nu kanske jag ska ta och piffa till mig lite och ta en promenad.


Förresten en jätte bra hemsida med inredning har jag hittat, Önskar jag hade mycke mycke pengar och ett hus. Känns inte som att det är så stor ide och göra så mycket när man bara hyr lägenheten, iaf inte tapetsering och sånt. Sån tur var så är de iaf neutrala och fräsha tapeter men men.. Man får väl drömma sig bort.


www.styleroom.se

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards