Alla inlägg under oktober 2008

Av Malin Larsson - 23 oktober 2008 11:06

Ja nu är helgen snart här igen, i helgen ska vi fara till kalix och hälsa på mamma och pappa :) Känns som att de var alldeles för länge sen jag var där. Så jag längtar riktigt mycke, och så har dom även tapetserat om hallen och köket och lagt nya golv. Kul att se :)

Så hade jag, mamma och syrran tänkt ta en sväng till ikea, men vi väntar nog till veckan eftersom de är löningshelg och säkert alldeles för mycke folk där. Har varit en löningshelg där och aldrig mer.

Chrille far till gällivare på söndag och jobbar, så då tänkte jag passa på att bli bortskämd och vara hemma i kalix medans tiden, då slipper jag känna mig så ensam på kvällarna :)

Och om dom beräknat rätt skulle dom vara tillbaka från gällivare onsdag eller torsdag så de är ju inte alltför länge.

Skönt att få lite lagad mat och slippa bry sig om disk, matlagning och städning. En liten mini semester får jag se de som :)

Nu ska jag börja packa! :)


Sen kika lite på ikeas hemsida och planera lite inköp så de inte blir allför dyrt :)

Av Malin Larsson - 22 oktober 2008 19:03

Idag har vi varit till stan en sväng och skrivit på faderskapspappren, så nu är även de avklarat. Vi bokade tid i augusti och fick komma idag, väldigt långa väntetider alltså.

Sen har jag även hunnit med min storstädning, men enligt chrille så tyckte han de var onödigt eftersom golven var rena!? Haha killar och de där med städning, finns inte många som förstår sig på de.

Har även hunnit med en liten röjning i vårat extra rum som fungerat som förråd men nu börjar de iaf se ut som ett rum, Wilmers blivande rum.

Men än är han lite för liten. Var tvungen att hota Chrille med att jag snart hänger upp hyllorna själv, så nu har latmasken lovat att göra de nästa vecka, efter att jag varit på ikea, vem vet då kanske de är ännu mer att hänga upp. Har iaf bestämt mig för att köpa en tavla att ha ovanför sängen,:)

Hittade en bra sida där jag ska beställa lite saker ifrån till Wilmers blivande rum.

www.kidshome.se


Nu ikväll ska Chrilles yngsta bror komma hit och sova tills fredag.

Av Malin Larsson - 21 oktober 2008 19:05

Har inte gjort allt för mycket idag, som vanligt. Varit ut på en riktig lång promenad, och de var ju riktigt varmt och så tror jag att jag klätt på mig en aning för mycket. Typiskt mig för är så frusen annars.

Till middag idag blev de tacopaj, ett nytt recept jag hittat och riktigt gott var de :)

Har även hunnit med ett riktigt långt samtal med Anna. Närmare två timmar men var ett tag sen vi surrade med varann.

Imorrn ska vi och skriva på faderskapspappren och sedan blir de en riktig storstädning här hemma. Golven börjar bli riktigt skitiga.


.

Av Malin Larsson - 20 oktober 2008 19:15

Idag har de varit en riktig söndag för oss, Chrille har varit ledig idag och vi har verkligen inte gjort något, Suttit vid tvn och myst för de mesta.

Fick faktiskt ett litet ryck och bakade chokladrutor. Men de är väl de mest ansträngade jag gjort idag :)

Var nyss på en liten prommis till returstation fram och tillbaka med en massa reklam. Nu väntar duschen.

Av Malin Larsson - 19 oktober 2008 20:27

Nu kan man säga att helgen är över och riktigt trevligt har de varit. Idag så har Johan,Jana och Elias varit här och hälsat på. Och sen så har Emma, Erik, Madde och Magnus varit förbi en sväng nu, Alltid trevligt med främmande. Dock måste jag uppdatera frysen med mer gobitar.

På något sätt så lyckas de aldrig få finnas kvar något när de väl behövs :) Nu ska jag se klart Ensam mamma söker och sen blir de nog en film och sängen.



Wilmer och Elias

Av Malin Larsson - 19 oktober 2008 08:00

Nu har vi just stigit upp och de är fjärde natten i rad som Wilmer sovit hela natten :)

I fredags så blev de att vi for till Therese och Douglas och hälsade på och deras lilla Ella bara växer och växer. 8 månader och riktigt busig :) Wilmer förstod ju inte så mycket utan satt mest och kollade. Fick även låna ett jätte fint Babygym av dom, och där ligger han nu och skrattar. Kul med något som rör sig och låter.

I lördags så bakade jag, äntligen. Chrille har tjatat länge på mig om de.

De vart hur som helst en kladdkaka. Enkelt och gott.

Sen kom Johan, Lina och Wilma och hälsade på. Och Wilmer var riktigt glad när Wilma satt bredvid han. Så fick han ett par jätte fina kläder att växa i :)

Idag blir de nog en lugn dag skulle jag tro. Kanske uppdaterar mera sen.

Av Malin Larsson - 17 oktober 2008 09:29

Fredag och jag känner mig riktigt pigg och utvilad, Gick och la mig efter nio och fick sova tills halv nio i morse :) Och nu sover han igen så ska passa på att göra mig färdig så blir de en väldigt snabb prommis till konsum när han vaknat igen, riktigt otrevligt väder ute (snöblandat regn).

ikväll kommer Petrus och Jessica hit så då blir de väl Idol, och så kanske jag ska vara duktig och göra en kladdkaka :) De är ju ändå fredag så då får man unna sig massa gott.


Wilmer nybadad i pyjamas


Av Malin Larsson - 16 oktober 2008 15:14

Ja då var de torsdag igen, och storstädningen är snart avklarad, Bara renbäddning kvar. Och idag kom ytterligare 4 paket från tradera, lika roligt varje dag att hämta posten :)

Nu väntar en dusch och sen värma mig någon mat, finns gott om rester men känner mig inte speciellt sugen på nånting.

Och även Wilmer ska få ett bad ikväll, Alltid en glad och nöjd kille i badet.


Tråkigt väder ute så har bara varit en promenad till konsum och tillbaka, inte en alltför ansträngande promenad.


Idol imorrn, och 90-tals tema, verkade vara mycke bra låtar denna gång också! :)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards